PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Hat perc alatt döntött a Wolves; egyidényes csoda Sheffieldben?

Győzelemmel rajtolt a Wolverhampton csapata a Premier League 2020/21-es kiírásában, úgy fest, az idén is komolyan számolni kell a Farkasokkal.

Az előző idény két meglepetéscsapatának, a Sheffield Unitednek és a Wolverhamptonnak a párharca nyitotta meg a Premier League első fordulójának hétfői játéknapját, a lényegi kérdések azonban korán eldőltek. Az előző kiírás hetedik helyezettje, a sokáig európai kupaszereplésért küzdő Wolverhampton gyakorlatilag hat perc alatt eldöntötte a meccset: a harmadik minutumban Raúl Jiménez kapásból mesterien bombázott a felsőbe egy beadás után, míg három perccel később Romain Saiss bólintott a Sheffield kapujába egy szögletet követően. 

A Farkasok ezután hátra is dőlhettek, és nem is mozgósítottak már nagy erőket, hogy növeljék a különbséget, végül pedig 2–0-ra diadalmaskodtak. A gárda így jobban kezdte az idényt, mint egy évvel ezelőtt, ahol csak egy pontra futotta az első játékhéten. A Sheffield United pedig már most számlál egy hazai vereséget, amiből az előző kiírásban mindössze hat volt, sőt, akkor mindössze 15 gólt kapott az együttes 19 fellépésen, most már kettőt elkönyvelhet, persze, hosszú még a szezon.

A videóra kattintva megtekintheted a mérkőzés összefoglalóját.


2020. szeptember 14. 21:27

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS