PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Elképesztő ajándék, így búcsúztak el a Liverpool sztárjától

Nem jutott szóhoz a meghatottságtól.

A Liverpooltól hat idény után a Zenitbe távozó Dejan Lovren a közösségi médiában osztotta meg, hogy milyen ajándékot kapott korábbi csapattársától, a Vörösök csapatkapitányától Jordan Hendersontól. A horvát védő azt nyilatkozta, hogy nem jutott szóhoz, amikor megérkezett hozzá a csomag, amelyben a PL-trófea egy replikája és egy üzenet volt.

˝Dej, elképzelhetetlen a Liverpoolra gondolni nélküled és, hogy őszinte legyek még mindig hihetetlen, hogy nem jössz vissza. Óriási alakja voltál a klubnak és az egyik legnagyobb mentor, aki mindig a jó irányba terelt minket attól a ponttól kezdve, hogy megérkezett, addig a pontig, hogy bajnokok lettünk, bajnok lettél. Még akkor is, amikor nehéz időszakon mentél keresztül, ott voltál mindenki más számára. Soha nem fogom elfelejteni a támogatást, amit számomra nyújtottál és a segítséget, ami mindig nagy lökést adott, hogy kapitányként vezessem a csapatot. Te mindig is egy 'kapitány' voltál, ehhez nem kellett a karszalag. Mindannyian felnéztünk rád. Már most hiányzol, mindig azt gondolom, hogy visszatérsz Melwoodba és újra a beszélgetések középpontjában látlak. Remélem te is tudod, hogy mennyire fontos volt, amit a klubnak és nekünk, a csapatnak adtál. Nem tudom eléggé megköszönni ezt neked, és ha bármikor szüksége lenne neked vagy a csodálatos családodnak valamire, én ott leszek. Sok szerencsét kívánok a jövőben is, a testvéreid pedig itt vannak Liverpoolban, ha bármikor szükséged lenne ránk˝ - írta Jordan Henderson a levélben, amit Lovrennek küldött.

A videóra kattintva megnézheted a Liverpool ünneplését, miután megnyerték a Premier League-t. Az angol bajnokság következő idénye már a hétvégén elkezdődik, amit élőben izgulhatsz végig a Spíler TV-n.


2020. szeptember 10. 14:56

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS