PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Klubot vált, de várost nem – Willian az Arsenalban folytatja

Nagy fogást jelentett be a londoni klub.

Mint azt már korábbban megírtuk, hét év után távozik a Chelsea szélsője Willian. Mostanra az is eldőlt, hogy klubot igen, várost azonban nem vált, hiszen a nagy rivális Arsenalban folytatja pályafutását. 

A brazil játékos korábban egy búcsúlevelet is intézett a csapathoz, játékostársaihoz és a szurkolókhoz.

˝Csodálatos hét éven vagyok túl. 2013 augusztusában, amikor ajánlatot kaptam a Chelsea-től rögtön biztos voltam benne, hogy itt a helyem. Ma pedig már tudom, hogy ez volt a legjobb döntés, amit hozhattam. Nagyon sok boldog pillanatom volt itt, néhány szomorú, és szerencsére sok kupát is nyertem a csapattal. Úgy érzem az időm most jött el, hogy távozzak. Már most hiányoznak a csapattársaim, a személyzet és a klub összes alkalmazottja. Minden hiányozni fog a klubbal kapcsolatban, de legfőképpen a szurkolók, akik mindig fantasztikusan bántak velem. Úgy hagyom itt a csapatot, hogy semmit sem bánok és mindent megtettem azért, hogy büszkén hordhassam a Chelsea mezét˝  - búcsúzott korábban a csapattól, a játékostársaktól és a szurkolóktól a Kékeknél 339 tétmérkőzésen 63 gólt és 62 asszisztot jegyző brazil támadó.

A Willian a három éves szerződést írt alá és a 12-es mezt viselheti majd az Ágyúsoknál.

A videóra kattintva megtekintheted Willian londoni debütáló gólját.


2020. augusztus 14. 12:49

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS