PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Távozik a legenda – ˝Negyven éves koráig képes játszani a Serie A-ban˝

Sokat sejtető nyilatkozatot tett a világ- és Európa-bajnok játékos édeaspja.

David Silva tíz év után elhagyja a Manchester Cityt és valószínűleg Angliát is, jelenleg pedig úgy tűnik, hogy az érdeklődök közül a Lazio lehet a spanyol játékmester következő állomáshelye. Apja, Fernando Silva szerint fia képes lenne akár negyven éves koráig is eljátszani a Serie A-ban. 

˝David néhány éve azt mondta nekem, hogy összesen tíz évet akar a Manchester Cityben játszani. Ezt megcsinálta. Egyik nap megkérdeztem tőle, hogy 'ha egy éves szerződéshosszabbítást kínálnak, miért nem fogadod el?' Erre azt mondta: 'oké, akkor elfogadom'. Megerősíthetem, hogy szereti az olasz bajnokságot, és nagyon élvezni fogja a játékot a Serie A-ban. Legutóbb azt mondta, hogy szerinte akár negyven éves koráig is képes lenne ott játszani" - nyilatkozta Silva édeaspja az El Transistor nevű spanyol rádiónak. 

A most 34 éves Silva tíz év alatt négy Premier League-et, két FA-kupát, öt ligakupát és két szuperkupát nyert a Cityvel, a Bajnokok Ligája azonban egyelőre eddig nem jött össze a válogatottal világbajnok és kétszeres Európa-bajnok középpályásnak, igaz a manchesteriek péntek este a Real Madrid legyőzésével már a sorozat negyeddöntőjében vannak.

A videóra kattintva megtekintheted Silva legjobb BL-momentumait. 


2020. augusztus 8. 12:30

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS