PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nem akart magyarázkodni szakértőnk, de jövőre is ott lesz a fantasy ligában

Nem kímélték egymást a felek.

Lezárult a Spíler TV Premier League fantasy ligája, a Britannia. Kilencszáztizenöten játszottak, és nagyszerű teljesítményt nyújtottak játékosaink, Huják Geri tippjeire azonban nem volt ellenszer, 2414 ponttal mindenkit maga mögé utasított, pedig Randuska Marián (2378) és Oszvald Péter (2374) is igencsak kitett magáért.

Vele párhuzamosan zajlott szerkesztőségünk privát versenye is, melyet magazinműsorunk szerkesztője, Szalai György nyert meg, bár itt is nagy volt a verseny, hiszen szakértőnk Szeli Mátyás alig negyven ponttal maradt le a képzeletbeli bajnoki címről. Nem mindenkinek sikerült ilyen jól a privátbajnokság. Galambos Dániel és Szekeres Adrián is alaposan lemaradt a legjobbaktól, ugyanakkor míg Adrián először mérettette meg magát hasonló játékban, Dani már rutinos tagja a csapatnak. Viccesen megjegyezve - a ˝gyengén sikerült szezon után˝ nem akart magyarázkodni, de azért fogadkozott egyet:

˝Link vagyok, nem akarok magyarázkodni. Ez így égő lesz, úgyhogy oda kell figyelni. Ígérjük, hogy a top ötben leszünk jövőre˝ - jegyezte meg Dani, de Adrián válaszára sem kellett sokat várni.

˝Csak a saját magad nevében ígérgess légyszíves. Én otthon sem ígérek, a tettek bizonyítanak mindig˝ - kontrázott rá Adrián poénosan. 

Természetesen az új szezonban is számítunk az érdeklődésetekre és legalább az 1000 fős álomhatárt el szeretnénk érni. 


2020. augusztus 8. 11:21

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS