PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A United, a Liverpool és a Manchester City is vinné a szezon felfedezettjét

Sorban állnak a kérők a fiatal tehetségért.

Szeptember 12-én indul a Premier League 2020-21-es szezonja, a tegnapi nappal (A Fulham a rájátszás döntőjében 2-1-re verte a Brentfordot) pedig kialakult a mezőny. A bajnokság egyik legnagyobb érdeklődéssel várt csapata a 16 év után feljutó Leeds United lesz, amelynek legnagyobb fegyvere a kispadon ül Marcelo Bielsa személyében. Az argentin mester egészen parádés együttest tett össze, amely magabiztosan nyerte meg a Championshipet. A Fehérek a második legtöbb gólt szerezték és a legkevesebbet kapták, amiben óriási szerepe volt a a védőhöz képest alacsony termetűnek számító, 22 éves Ben White-nak. A fiatal angol tehetsége azonban nem a magas labdákban, mintsem a labdaügyességben és a játékintelligenciában rejlik, amely tökéletesen passzol - a leginkább Pep Guardioláéra hasonlító - Bielsa rendszeréhez. Baumstark Tibor szakértői párosunkkal, Galambos Dániellel és Szekeres Adriánnal elemezte ki az év egyik felfedezettjét, akiért állítólag a Manchester United, a Manchester City és a Liverpool is élénken érdeklődik. 

White-ot mindössze 6 millió euróra taksálja a Transfermarkt, de ha netán elengedi a Leeds, vélhetően ennél jóval magasabb összegért kelhet el. 

A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést. 


2020. augusztus 5. 16:10

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok









© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS