PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nagy klubok sora vinné a szezon legnagyobb felfedezettjeit

Nem valószínű, hogy a következő szezont is jelenlegi csapatuknál kezdik meg.

Manchester United, Liverpool, Leicester City, Tottenham Hotspur, Newcastle United, Sheffield United, illetve Arsenal, Atlético Madrid, Valencia, Leeds United. Csak, hogy néhány csapatot említsünk, akik érdeklődnek a Norwich City játékosaiért, Todd Cantwellért és Emiliano Buendiáért. A Kanárik gyalázatos teljesítménnyel mindössze 21 pontot gyűjtve zúgtak ki a Premier League-ből, ennek ellenére az említett két középpályás így is nagyszerű teljesítményt tett le az asztalra, vagy ha úgy tetszik a pályára. A 22 éves angol 37 meccsen hat gólt és két asszisztot jegyzett, míg 23 éves argentin csapattársa, hét assziszt mellett, ugyan csak egyszer volt eredményes, a kialakított helyzeteket, a várható gólpasszokat (xA) és a sikeres labdavezetéseket, illetve cseleket tekintve is előkelő helyet foglalt el a bajnokság év végi rangsoraiban.

Cantwell piaci értéke 20, Buendiáé 15 millió font környékén mozog jelenleg, ugyanakkor a mai árak és a szerződéseik hosszának (Buendia 2024 nyara, Cantwell 2022 nyara) ismeretében ennek akár sokszorosáért kelhetnek el. Csakúgy, mint a Kanárik és a többi kieső csapat labdarúgói. 

Baumstark Tiborék a legutóbbi Britanniában ezt elemzték ki, amit a videóra kattintva megtekinthetsz.


2020. augusztus 3. 15:07

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS