PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Csak keveseknek sikerül – ˝A világ legnehezebb bajnoksága, óriási daráló˝

Akár a futball purgatóriumaként is lehetne aposztrofálni.

Lezárult a Premier League, és bár a Championshipből (angol másodosztály) még vissza van egy meccs, ahol eldől, ki csatlakozik a Leeds United, West Bromwich duóhoz (a rájátszás döntőjét a Fulham és a Brentford játsza a Wembley-ben) a három kieső előtt egy különleges "válaszút" rajzolódik ki, miszerint egyben tartja legjobbjait, vagy értékesíti azokat és megpróbál új csapatot építeni. Nos, a tapasztalatok alapján utóbbit választják általában a búcsúzók, ám ami ennél is talán rosszabb döntés, hogy a többletpénzt fizetésekre költik és ezzel együtt a visszajutás - egyenes ágon nem sűrűn volt erre példa az utóbbi időben - sem zökkenőmentes, sőt többségében nem is jön össze.

Szakértőnk, Szekeres Adrián szerint a csapat magjának egyben tartására talán a Watfordnak van a legnagyobb esélye a trióból, de óriási érvágás mindhárom együttesnek, ha akár egy, vagy két meghatározó játékost elveszítenek. Ami a Darazsakat illeti, mindenképp kellene találniuk valakit a kispadra, aki legalább olyan szintet képvisel, mint a véleményes körülmények között menesztett Nigel Pearson. A maratoni hosszúságú bajnokságot egész egyszerűen csak a 'világ legnehezebb bajnokságaként' szokták aposztrofálni, tehát bárki is szeretne feljutni a legjobbak közé, nem lesz könnyű dolga.

˝Hát az nagy daráló igen, azzal a negyvenhat meccsel. Plusz, ha rájátszást érő helyre jutsz, akkor még több. Nagyon nehéz bajnokság ez nyilvánvaló˝ - tette hozzá Dani.

A videóra kattintva megtekintheted a tényeket, a statisztikákat és persze a stúdiós beszélgetést.


2020. augusztus 4. 9:47

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS