PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A negyedosztályból a PL-be juttatta a csapatot – Távozik a sikeredző

Közös megegyezéssel szerződést bontott a menedzser és az angol együttes.

Eddie Howe 2012-ben vette át a Bournemouth irányítását, az angol csapat akkor a negyedik liga (League Two) 23. helyén tartózkodott. Két évvel később már a másodosztályban (Championship) vitézkedett a gárda, 2015-ben fel is jutottak a Cseresznyések a Premier League-be, az elmúlt öt szezont pedig a világ egyik legerősebb ligájában töltötte az együttes.

A PL-ben háromszor kapta meg a hónap legjobbjának járó díjat, az angol Labdarúgóliga (EFL) pedig az évtized (2005–2015) menedzserének választotta. A legjobb eredménye az első osztályban csapatával pedig egy kilencedik hely volt. A Bournemouth ebben a szezonban viszont kiesett a Premier League-ből, így véget ért a kaland Eddie Howe számára az együttessel, ugyanis közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat és az edző.

A 42 éves menedzser több, mint 450 mérkőzésen át irányította a Bournemouth-t és két időszakon keresztül több, mint egy évtizedet töltött a gárdánál.

A videóra kattintva megnézheted a PL-szezon utolsó fordulójának összefoglalóját és Eddie Howe utolsó mérkőzését a Bournemouth kispadján, ami egy győzelemmel zárult.


2020. augusztus 3. 9:43

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS