PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lacazette: Aubameyang távozása vagy maradása nincs hatással a jövőmre

Alexandre Lacazette legutóbbi interjújában szót ejtett a jövőjéről, elmondása szerint ez nem függ Aubameyang esetleges eligazolásától vagy maradásától.

Ugyan még két év hátravan a szerződéséből, továbbra sem hagyja nyugodni a szurkolókat és az újságírókat a kérdés: történt-e előrelépés Alexandre Lacazette ügyében, akit természetesen igyekszik megtartani az Arsenal. 

˝Még nem beszéltem a szerződéshosszabbításról a klubbal. Jelenleg csak a játékomra koncentrálok, majd a szezon befejezése után foglalkozom minden mással, gondolom át a saját jövőmet˝– nyilatkozta a Sky Sportsnak a francia támadó.

˝Tisztában vagyok vele, hogy Aubának (Pierre-Emerick Aubameyang) sok vitája van a klubbal, de senki mástól nem teszem függővé a karrieremet. Nyilván tudja mindenki, hogy már az érkezése óta nagyszerű kapcsolatot ápolok vele, szinte mindent megbeszélünk, nemcsak a futballlal, hanem minden mással kapcsolatban is. Ő egy nagyszerű srác, ezért is barátkoztunk össze ilyen könnyen, a pályán is jó csapatot alkotunk, de sem a maradása, sem az esetleges eligazolása nincs hatással rám.˝

Lacazette 39 mérkőzésen lépett pályára a most lezárult idényben, 12 gólt szerzett és 7 asszisztot osztott ki. Támadótársa, Aubameyang 44 fellépés alkalmával 29 találatot jegyzett és 3-szor szolgálta ki a társakat. Noha az Ágyúsok a Premier League-ben a nyolcadik helyen zártak, Mikel Artetával bejutottak az FA-kupa döntőjébe, ahol 2–1-re elverték a Chelsea gárdáját. A nemzetközi kupaszereplés így a következő szezonban biztosított – igaz, az Európa-ligában –, ami könnyen lehet, hogy hatással lesz a két sztárcsatár helyzetére is.

A fenti videóra kattintva egy UEFA-összeállítást tekinthetsz meg Aubameyangról. 


2020. augusztus 1. 20:44

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS