PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Csata a pályán kívül: ugyanazt a játékost szemelte ki Guardiola és Klopp
Csata a pályán kívül: ugyanazt a játékost szemelte ki Guardiola és Klopp

Fokozódnak az izgalmak a Premier League-ben, ám ezúttal nem a pályán, hanem a transzferpiacon 'ütközik meg' a Manchester City és a Liverpool együttese.

Könyvbe vagy filmbe illő rivalizálás alakult ki az elmúlt pár évben a Manchester City és a Liverpool trénere, Pep Guardiola és Jürgen Klopp között, amely már nemcsak a futballpályán zajlik, hanem a transzferpiacon is. A Daily Mirror szerint ugyanis a két edző ugyanazt a játékost szemelte ki magának: a Sevilla kiváló idényt teljesítő védőjét, Diego Carlost. 

A 27 éves brazil középhátvéd nagy szerepet játszott abban, hogy az andalúzok a TOP4-ben zárják a 2019/20-as szezont. Ráadásul a harmadik legkevesebb gólt kapta az együttes a bajnokságban – kevesebbet, mint a Barcelona –, ez pedig többek között az ő remek játékának is köszönhető. Nem is csoda, hogy a Transfermarkt 50 millió euróra becsüli a piaci értékét, pedig 2019. július 1-én mindössze 15 millió euróért igazolta le őt a Sevilla a Nantes-tól. 

˝Hadd szóljon˝– gondolhatta Jürgen Klopp, miután értesült róla, hogy a manchesteriek is érdeklődnek a védő iránt, ugyanis a hírek szerint nem akar lemondani kiszemeltjéről. A Liverpoolnak ugyanis nagy szüksége van az erősítésre a védelemben, hiszen Dejan Lovren távozásával egyre fogynak az alternatívák a poszton. 


2020. augusztus 1. 16:38

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS