PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Huszonöt éve nem zárt ilyen rossz pozícióban az Arsenal, de most javíthat

Óriási esély kapujában állnak a londoniak, akik sok mindent megváltoztathatnak egyetlen nap alatt.

Hét eleji Made in England magazinunkban már szóba került a szombat délutáni FA-kupa döntő, amelyben két londoni csapat, az Arsenal és a Chelsea ütközik meg egymással a Wembley stadionban.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Frank Lampard miképp nyilatkozott a finálé előtti sajtótájékoztatón, ezúttal pedig egy adásrészletet hoztunk magazinunkműsorunkból, amelyben szakértőink kitértek arra, mennyire fontos lenne az Arsenal számára, hogy diadalmaskodjon, hiszen amellett, hogy Mikel Arteta begyűjtené első trófeáját edzőként, az Ágyúsok kvalifikálnák magukat a jövő évi Európa-liga mezőnybe, na meg persze javítanának pocsék szezonjukon. Tudniillik, az Arsenal 25 éve nem produkált ilyen rossz idényt – a nyolcadik helyen zárta a bajnokságot –, legutóbb az 1994/95-ös évadban végzett a 12. helyen, azóta viszont mindig ott volt a TOP6-ban, egészen mostanáig. 

Az Arsenal legrosszabb szezonjai a Premier League-ben

˝Egy FA-kupa győzelem nagyjából helyrehozhatja a dolgokat˝– vélekedett így műsorvezetőnk, Baumstark Tibor, a stúdióban ülő szakértőink, Galambos Dániel és Szekeres Adrián pedig egyetértettek. De természetesen nem csak erről esett szó a beszélgetés során, a teljes adásrészletet megtekintheted a fenti videóra kattintva. Az FA-kupa finálét felvezető online videónkat pedig itt találod. 


2020. augusztus 1. 15:14

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS