PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nem várt választ kapott szerkesztőnk – Itt vannak a szezon legjobbjai

Meglepő, de abszolút védhető álláspont.

Vége a Premier League 2019-20-as kiírásának, így a Britannia szerkesztősége arra kérte szakértőinket, hogy nevezzék még a szezon posztonkénti legjobb játékosait és menedzserét, illetve velük együtt közösen tegyék össze a mögöttünk hagyott idény álomcsapatát. Ugyanakkor annyi kiközés volt, hogy az együttesben egy klubot háromnál több játékos nem képviselhet.

Egykori magyar válogatott kollágáink közül Rabóczki Balázsnak beigazolódott a jóslata: Kevin De Bruynét várta a legjobbnak és bár a szakírók Jordan Hendersonra voksoltak, a PL-játékosok elismerését kivívta a belga. Fehér Csaba számára mindig imponáló volt, ha a nem a klasszikus értelmben vett nagycsapatok játékosai tudnak sok gólt szerezni a bajnokságban, így Jamie Vardyra és Danny Ingsre esett a választása, míg Hrutka János némi meglepetésre Jürgen Kloppot - tesszük hozzá nem érdemtelenül -nevezte meg a szezon legjobbjának. Az év edzője már közel sem hozott ennyire kiegyenlített eredményt: Jürgen Klopp természetesen dominált, de itt is volt, aki nem a németet tette az első helyre. 

Csatornánk teljes, angol futballal foglalkozó szerkesztősége is szavazott, ezekből pedig

A videóra kattintva megtekintheted, hogyan voksoltak szakértőink. 


2020. július 30. 16:19

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS