PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Megijedt Arsenal, hatalmas összeget készül fizetni a United

Ezt már nem bírta az FA-kupa-döntőre készülő klub pénztárcája sem. Felkészül a Manchester United.

Nő a kereslet az Aston Villa legkapósabb játékosa, Jack Grealish iránt, ugyanakkor a birminghamiek - ha nem is semmi pénzért, de - 80 millió font alatt nem szabadulnának meg játékosuktól. 

A 24 éves középpályást már számos Premier League-klubbal összeboronálták a nyáron, köztük a Manchester Uniteddel, a Manchester Cityvel, a Chelsea-vel, a Tottenhammel vagy épp legújabban az Arsenallal. A Sky Sports értesülései szerint a londoniak, amilyen gyorsan beszálltak, olyan gyorsan ki is szálltak a versenyből, miután a Villa leszögezte: komoly árat kérnek a 36 bajnokin nyolc gólt és hat asszisztot jegyző sztárért. 

A birminghami klub vezetősége már csak azért is elégedett lehet, mert egy, a végletekig kiélezett küzdelemben, végül az utolsó fordulóban sikerült kiharcolnia a csapatnak a bennmaradást, azaz folytatódhat az építkezés, nem kell eladni - piaci áron alul - legjobbjait a klubnak. Grealish szerződése ráadásul további három évig érvényes. Ellenben az Ágyúsok költségvetése komoly károkat szenvedett el azzal, hogy a Bajnokok Ligájában már biztosan nem, de könnyen előfordulhat, hogy az Európa Ligában sem indulhat a következő szezonban a klub. Ez pedig a jelen - koronavírus-járvány által átitatott - helyzetben nem könnyű. Pedig az álláspontok jelen pillanatban nagyon messze vannak egymástól, ugyanis az érdeklődők ajánlatai 50 és 60 millió font között mozognak, egyelőre a United is vonakodik ennél nagyobb összeget adni, de kétsgéges, hogy az idő előrehaladtával mi lesz a Villának és kapitányának válaszlépése. 

Grealish egyébként a Premier League utolsó fordulójában szépségdíjas góllal tartotta bent csapatát a PL-ben. A videóra kattintva megtekintheted a gólt és az ünneplés pillanatait is.


2020. július 30. 17:22

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS