PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝És akkor megérkezett Bruno Fernandes˝ – Kiderült, mi a United-siker titka

A szakértők szerint extra igazolást hajtott végre a Manchester United csapata a télen, ami egykor hiányzott, az mára megvan.

Egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a szakértők a Bruno Fernandes-transzfert választanák meg az év igazolásának, de az biztos, hogy a Manchester United együttese januári 'manővere' nagy eséllyel pályázik erre a címre.

A 25 éves portugál klasszis 55 millió euróért váltott klubot és egyben országot, a Vörös Ördögök a Sportingtól szerezték meg őt, és ugyan változást reméltek tőle, aligha számítottak ilyen eredményekre, ráadásul ilyen rövid idő alatt. Amióta Fernandes magára húzta a manchesteri mezt, szinte megállíthatatlan, statisztikája egyedülálló. Húsz mérkőzésen pályára lépve tíz gólt szerzett és nyolc gólpasszt osztott ki, február és június hónapban pedig a legjobbnak választották meg a Premier League-ben. Szezonzáró Made in England-magazinunkban természetesen a portugálról is szó esett, szakértőink, Galambos Dániel és Szekeres Adrián szinte csak szuperlatívuszokban tudott beszélni róla, elmondásuk szerint a januári és év végi tabellaállás, és ebből kifolyólag a United idényvégi harmadik helye, addig mutatott remeklése elsősorban neki köszönhető. Az biztos, hogy egy jó nagy rés lett betömve az érkezésével a csapat gépezetén, jó ideje hiányzott már Manchesterből egy ilyen jellegű futballista.

A fenti videóra kattintva megtekintheted adásrészletünket, amelyben szakértőink statisztikákkal alátámasztva mondják el véleményüket Bruno Fernandesről, na meg persze a Manchester United szárnyalásáról.


2020. július 29. 17:21

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS