PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A Chelsea új kapust igazolna, Lampard a legjobbak közül választana
A Chelsea új kapust igazolna, Lampard a legjobbak közül választana

A világ legdrágább hálóőrét váltanák le a londoniak.

A Chelsea a mostani átigazolási időszakban mindenképpen szeretne egy új kapust szerezni, mert Frank Lampard egyáltalán nincs megelégedve Kepa Arrizabalagával, és már nem bízik jelenlegi hálóőrében. Több klub is érdeklődik a spanyol hálóőr iránt, akit a Kékek két évvel ezelőtt vettek meg 71 millió euróért, ami a valaha volt legnagyobb összeg, amit egy kapusért kifizettek.

A Chelsea listáján három nagy név szerepel, az Atlético Madrid hálóőre, Jan Oblaké, az Ajax fiatal sztárja, Andre Onanaé és a Burnley, valamint az angol válogatott első számú kapusa, Nick Pope-é.

A Matracosok nem akarják eladni egyik legnagyobb értéküket, így csak a 110 millió eurós kivásárlási ár kifizetésével lehetne megszerezni a szlovén kapust. Onana egy olcsóbb opció lehet, és a hírek szerint a kameruni hálóőr is hajlana a váltásra. Pope megvásárlása sem lesz könnyű feladat, hiszen az angol hálóőr az egyik legjobb kapussá nőtte ki magát a Premier League-ben.

Lampard valószínűleg Willy Caballerót fogja kezdetni az FA-kupa döntőben az Arsenal ellen, hiszen eddig az összes kupatalálkozón a rutinosabb argentin hálóőr védett, és ő játszott a nagyon fontos szezonzáró találkozón, a Wolverhampton ellen is.

A Chelsea 54 gólt kapott ebben a szezonban – amiben nagyban közrejátszott Kepa formája is –, ami több mint bármelyik gárdának, aki a tabella első felében végzett.


2020. július 31. 10:26

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS