PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Solskjaer szerint nem sokan számítottak erre

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli: azok a kritikák, amelyekkel az idény elején kellett szembenéznie, csak erősebbé tették.

˝Nem sokan jósolták volna ezt, a többség hatodik-hetedik helyre várt minket˝ – utalt arra a norvég tréner, hogy a klub az elmúlt harminc év leggyengébb rajtját produkálta, majd ennek ellenére harmadikként zárt, azaz a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulhat.

Solskjaer kifejtette, az idény elején kapott kritikák csak megerősítették abban, amit csinált. Hozzátette, minden szakembernek mások az elképzelései, így ő is a maga útját járta.

Gary Neville, a csapat korábbi védője szerint nagy lépés, hogy egy év kihagyás után ismét BL-ben szerepelhet majd a gárda, de emiatt alaposan meg kell erősíteni a keretét, szerinte egész egyszerűen több játékosra van szüksége.

Ezzel egyetért Solskjaer is, többek között azzal indokolva álláspontját, hogy a BL-fordulók alkalmával a legjobb csapatát kell pályára küldenie, míg az El-ben azért lehetett pihentetni a legjobbakat és játékidőt adnia a fiataloknak.

A fenti videóra kattintva a Vörös Ördögök utolsó bajnoki mérkőzésének összefoglalóját tekintheted meg.

Forrás: MTI


2020. július 27. 13:48

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS