PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Megtört a jég – Nem várt posztra igazolhat a Manchester United
Megtört a jég – Nem várt posztra igazolhat a Manchester United

A szurkolók már régóta szeretnék, ha meglépné ezt az angol rekordbajnok.

A korábbi, májusi hírekkel ellentétben, a Daily Telegraph értesülései szerint a Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward ismét sportigazgatót keres. A klub fanatikusai között csekély népszerűségnek örvendő Woodward ezzel a lépéssel "feltette a régi lemezt", hiszen jó ideje, 2018 óta gyakorlatilag minden évben felmerül, hogy szerződtetnek valakit erre a pozícióra. Ez idő alatt többek közt Edwin Van der Sar, Rio Ferdinand és a saját maga felajánlkozó Eric Cantona is a jelöltek részét képezte, csakúgy, mint az Atlético Madrid sportigazgatója, Andrea Berta. Woodward három fős szűkített listáján, utóbbin kívül ezúttal további két személy, Fabio Paratici (Juventus) és az ex-PSG-s Antero Henrique esélyes a pozíció betöltésére. 

Bár a manchesteri klub története során még sosem alkalmazott sportigazgatót (vélhetően ez is némi akadályt okoz), a futball haladóbb gondolkodású gigászai - ide tartozik gyakorlatilag az összes topklub és a Premier League-csapatok jelentős része - szinte egytől egyig rendelkeznek ebben a szerepkörben megfelelő szakemberrel. És, hogy mit csinál egy sportigazgató? Baumstark Tiborék néhány adással ezelőtt a Britanniában erről is szót ejtettek.


2020. július 31. 15:12

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS