PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Klopp: A kétkedőknek azt mondtam, bízzanak bennünk és közösen megcsináltuk
Klopp: A kétkedőknek azt mondtam, bízzanak bennünk és közösen megcsináltuk

A Liverpool nem fog a babérjain ülni – ígérte Jürgen Klopp, aki szerint az angol labdarúgó Premier League-et megnyerő csapatának még van miben fejlődnie.

A bajnok együttes játékosai szerda este, a Chelsea felett aratott 5–3-as győzelem után vehették kezükbe a trófeát a szokásos látványos elemekkel, de üres lelátók előtt megrendezett díjátadó ceremónia keretében.

A német tréner csapata tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klub-vb-t is.

˝Anglia, Európa és a világ bajnokai vagyunk. Tudom, hogy ez hogy hangzik, de ez az igazság. Őszintén szólva hihetetlen˝ – lelkendezett Klopp, aki ugyanakkor azt ígérte, nem fognak leállni, vannak még saját magukkal szemben megfogalmazott kihívások, a játékosok pedig egyenként is képesek még fejlődni.

˝Öt éve azt kértem a szurkolóktól, hogy higgyenek bennünk. A kétkedőknek azt mondtam, bízzanak bennünk és közösen megcsináltuk˝ – mondta a vezetőedző az utolsó hazai bajnoki találkozó után.

A második helyezett Manchester City előtt 18 pontos előnnyel álló Liverpool – amely 30 év elteltével lett ismét angol bajnok – a PL-idényt a Newcastle vendégeként zárja vasárnap.

Forrás: MTI


2020. július 23. 10:15

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS