PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Röhejes büntetővel került előnybe, majd gálát rendezett a United

Érdekes ítélet született a 27. percben, de ha már így alakult, a manchesteriek éltek a lehetőséggel, és ’lesimázták’ ellenfelüket.

A videóbíró – bármit mondanak is az illetékesek – nem hozta el a labdarúgás megtisztulását, sőt még azt sem jelenthetjük ki, hogy kevesebb lett a bírói tévedés. Továbbra is vitatható ítéletek születnek, amelyek közül az Aston Villa és a Manchester United mérkőzésén is láttunk egy remek példát.

A Vörös Ördögök ugyanis a 27. percben egy szerencsés büntetőnek köszönhetően jutottak előnyhöz, majd – vitathatlanul – gyakorlatilag földbe döngölték a megzavarodó birminghamieket (a United egyébként ligacsúcsot ért el az idénybeli 13 tizenegyesével, de ami még inkább beszédes adat az az, hogy a mostani PL-szezonban megítélt büntetők 17 százaléka a nevéhez fűződik). Az első félidő hosszabbításában még a fiatal Mason Greenwood is betalált, méghozzá egy nagyszerű lövéssel, majd a fordulás után Paul Pogba tette fel a pontot az i-re. A francia tizenhat méterről lőtte ki a bal alsót.

A Villa így immár tíz mérkőzés óta nyeretlen, míg Ole Gunnar Solskjaer legénysége ugyanennyi fellépés óta veretlen a bajnokságban. A fenti videóra kattintva megtekintheted a vitatható szituációt, na meg persze a párharc összefoglalóját.


2020. július 9. 23:32

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS