PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

A legrosszabb formában lévő csapat ’köpött bele Mourinho levesébe’

Először szereztek pontot az újraindulás óta.

Kicsit sem túlzás azt állítani, hogy az idénye egyik legrosszabb mérkőzését játszotta le a Tottenham együttese a Bournemouth otthonában, hiszen a formát tekintve a leggyengébb ellenfél várta a 34. fordulójában – a Cseresznyések zsinórban öt vereséget szenvedtek el, és kilenc párharc óta nyeretlenek –, mégsem tudott egyetlen kaput eltalált lövést sem felmutatni bő 90 perc alatt. A találkozón egyébként a VAR is többször közbeszólt, előbb Harry Kane került földre egy szögletet követően, és került a Bournemouth büntetőgyanús szituációba (végül nem lett tizenegyes), a hajrában pedig egy hazai gólt érvénytelenített kezezés miatt. Nagy érvágás lehet egyébként Cseresznyéseknek, hogy súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Adam Smith, aki balszerencsésen ütközött Ben Daviesszel, lent maradt a földön és percekig ápolni kellett. Végül hordágyon vitték le.

A találkozó 0–0-s döntetlennel zárult, amely igazából egyik félnek sem jó, a hazaiak továbbra is kiesőhelyen állnak (igaz, még mindig megvan az esélyük a bennmaradásra), a vendégek pedig szinte biztosan lemondhatnak a jövő évi Bajnokok Ligája-szereplésről.

A videóra kattintva megtekintheted az összefoglalót.


2020. július 9. 21:43

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS