PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Nagy tett lenne, ha a Leicester kiharcolná a BL-be jutást˝ – Nézőink döntöttek

Jöhet a vakáció, aki időben kapcsol, az még lecsaphat a legjobb helyekre.

Bár a bajnoki cím hamar eldőlt, a nemzetközi kupás helyeket és egyéni díjakat illetően még rengeteg a nyitott kérdés. Kedden a gólkirályi cím két legfőbb várományosa, Pierre-Emerick Aubameyang és Jamie Vardy feszült egymásnak. A gaboni és az angol pedig egyaránt növelni tudta góljai számát (előbbi 20, utóbbi 22 találatnál jár), miközben csapatuk szintén "csak" egy-egy egységgel gyarapodott, amivel a Manchester United egy esetleges, Aston Villa elleni győzelemmel a Rókák sarkát taposhatná, a londoniak pedig szinte biztosan kiírták magukat a Bajnokok Ligájából (de még az is lehet, hogy az Európa Ligából).

˝Én még mindig Chelsea, Manchester United kettőst mondok˝ - válaszolta szakértőnk Galambos Dániel, műsorvezetőnk Baumstark Tibor azon kérdésére, hogy ki vívja ki a szezon végén a Bajnokok Ligája indulást érő 3., illetve 4. helyet. Nézőink is hasonló véleménnyel vannak, a voksolók 55 százaléka szerint a dobogó legalsó fokára a londoniak, harmaduk szerint pedig a manchesteriek érnek oda a dobogó legalsó fokára. 

A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést. 

A Premier League tabelláját itt találod


2020. július 8. 15:38

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS