PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nagy pofont kapott a bajnok, de a Chelsea-nek fájt a legjobban; Közeledik a MU

Kiszállt a Tottenham és a Norwich is, a Farkasok történelmet írhatnak. 

Hat fordulóval a vége előtt körvonalazódni látszódnak a helyek a Premier League-ben. A kört a Manchester City és a Liverpool összecsapása zárta, ugyanakkor az már múlt csütörtökön eldőlt, hogy harminc év után a Vörösök ünnepelhetnek bajnoki címet. Pep Guardiola alakulata azonban nem fogta vissza magát, 4-0-ra elverte az enerváltan és motiválatlanul játszó friss bajnokot. 

Csakhogy az igazi izgalamkat ezúttal nem a PL-serlegért folytatott harc, hanem a BL-helyek megszerzése szolgáltatja. Ugyanis szinte még semmi nem dőlt el: A City és a Pool mögötti két pozícióra négyen, a Leicester City, a Chelsea, a Manchester United és a Wolverhampton is pályázik, ráadásul a két nyeregben lévő vereséget szenvedett. A Rókák az Everton ellen, a Kékek meglepetésre David Moyes West Hamje ellen futottak bele egy kínos vereségbe. A Tottenhamet alaposan helyben hagyta a Sheffield United és gyakorlatilag kiszállt a nemzetközi kupás helyekért folytatott küzdelemből, és bár hiába győzött simán az Arsenal, valószínűleg az Ágyúsokat sem kell keresni az európai kupaporondon a következő szezonban. 

Ami a kiesőjelölteket illeti: A már említett West Ham kivételével - amely öles léptekkel halad a bennmaradás felé - az utolsó hat nullázott, a Kanárik utolsó utáni lehetősége a szombati, Brighton elleni lesz. Ha ott sem tudják beszákolni a három pontot, alighanem megvan az első búcsúzó. 

A videóra kattintva megtekintheted a forduló összefoglalóját.


2020. július 3. 13:07

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS