PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Álomsorsolás – A City is továbbment, jöhet a ˝Final Four˝ a Wembley-ben
Álomsorsolás – A City is továbbment, jöhet a ˝Final Four˝ a Wembley-ben

Kialakult a legjobb négy mezőnye az FA-kupában. 

Az erőviszonyokat tekintve nem nagyon volt kérdés - szakértőink sem vettek zsákbamacskát - hogy melyik együttes fogja dominálni a Newcastle United-Manchester City találkozót. Pep Guardiola együttese félelmetes dominanciát mutatott az első játékrészben, 82 százalékban birtokolta labdát, helyzetek tömkelegét alakította ki, ám mégsem ezekből, hanem egy véleményes büntetőből, a születésnapos Kevin De Bruyne révén, csak a 37. percben szerzett vezetést. Ez volt a belga századik gólja klubszinten. 

A második játékrészt ott folytatta a City, ahol az elsőt abbahagyta. Nyomott. Ennek a majdnem meglett a böjtje, amikor a 66. percben Alan Saint-Maximin kevergetett a jobb oldalon, majd adott laposan nagyszerűen középre, a csereként beálló Dwight Gayle azonban alig öt méterről, kihagyva a kihagyhatatlant, fölé belsőzött. 

Három perccel később azonban - még mielőtt komolyan beleélte volna magát a Newcastle - Raheem Sterling eldöntve a továbbjutás sorsát, tökéletesen tekert a bal alsóba. 

A meccs szünetében kisorosolták az elődöntő párosításait, a Manchester United a Chelsea-vel, a Manchester City az Arsenallal mérkőzik majd meg az üres Wembley-ben.

Newcastle United-Manchester City 0-2
G: De Bruyne (37.perc - büntetőből), Sterling (68.p.)


2020. június 28. 20:55

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS