PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Háborognak a játékosok; Rendezett jogdíjak és szürreális szabályok; jönnek a ˝Megye 2-es hírverő meccsek˝

Már nem kell sokat várni és a ˝csatornán túlról˝ is ismét futballt láthatunk.

Napról napra közelebb kerülünk a Premier League újrakezdéséhez. Műsorvezetőnk, Baumstark Tibor ezúttal az MLSZ videóelemzőjével, Szekeres Adriánnal és a Nemzeti Sport szakírójával, Szeli Mátyással beszélte ki a Premier League világával kapcsolatos legfontosabb történéseket. 

Továbbra is vannak olyan játékosok, akik nem örülnek a restartnak. Az Aston Villa védője, Tyrone Mings úgy gondolja, hogy a liga átlépett egy határon azzal, hogy nem egyeztetett megfelőképpen a játékosokkal. Hol az igazság?

Korábban eldőlt már, hogy a hátralévő 92 mérkőzést június 17-i kezdettel július 25-ig lejátsszák, de csütörtökön ismét született néhány fontos intézkedés (például a közvetítési jogdíjakkal, a cserékkel és a semleges helyszínekkel kapcsolatban). Mennyire hatásosak, illetve jók az új szabályok és mekkora szerepe van a nézőknek? Statisztikailag mit mutat ezekben a kérdésekben az "élenjáró" Bundesliga?

Rendhagyó előírásokkal jönnek a felkészülési mérkőzések és a stoőlisban autót vezető sztárok is, amit Tibi csak  ˝Megye 2-es hírverő mérkőzésekként˝ aposztrofált. Mennyi relevanciája van ezeknek az összecsapásoknak?

Végezetül pedig ahogyan azt már megszokhattuk, ennek a hétnek is megvolt a maga főszereplője, aki ezúttal a Manchester United jobb hátvédje, Aaron Wan-Bissaka volt. A 22 éves kiválóság kiértékeléséhez egykori "poszttársát" és állandó szakértőnket Fehér Csabát hívtuk segítségül.

A videóra kattintva megtekintheted a teljes adást.


2020. június 6. 11:02

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS