PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Tizenkét napon belül eldől hova ír alá Werner
Tizenkét napon belül eldől hova ír alá Werner

Még mielőtt "beindulna" a nyár pont kerülhet az ügy végére. 

Az idei nyár egyik legnagyobb átigazolási sagája lehetne Timo Werner. Az RB Leipzig támadójának klubváltása már nagyjából egy éve az egyik legfőbb napirendi pont az átigazolási híreket tekintve.

Tizenkét nap. Mindössze ennyi időn belül azonban eldőlhet a sorsa a 24 éves német kiválóságának, miután a szerződésében szereplő záradék szerint, júnus 15-én a jelenlegi 55 millió eurós kivásárlási ár lejár, azaz ezután tulajdonképpen bármennyit kérhet érte a klubja, már, ha el akarja adni.

Érdeklődőkből pedig, mint égen a csillag, többek közt a Liverpool, a Chelsea és a Manchester United is szeretné soraiban tudni, míg a Bayern Münchent és az Internazionalét a hírek szerint kikosarazta már Werner, aki elsősorban külföldön, másodsorban Angliában, olyan klubban futballozna legszívesebben, ahol rendszeres játéklehetőséget kap. 

A 29 bajnokin 25 találatnál járó csatár minden bizonnyal szívesen csatlakozna a Liverpoolhoz - korábban a Vörösöket és edzőjüket, Jürgen Kloppot is méltatta - kivásárlási árát azonban sokallja a Mersey-parti alakulat a jelenlegi, koronavírus-járvány okozta helyzetben. 

Werner a múlt nyáron kötött 2023-ig szóló szerződést a Leipziggel, a német klub ennek ellenére azonban néhány héttel ezelőtt még hajlandó lett volna a szerződésében szereplő kivásárlási árnál kevesebb összegért is eladni legnagyobb értékét. Csakhogy vasárnap bizonyossá vált, hogy a PSG 51 millió fontért végleg megszerezte Mauro Icardit, ha az argentin lesz a 'referencia', akkor a Lipcse valószínűleg 50 millió fontnál kevesebbért nem adja el a brit sajtó szerint. 


2020. június 3. 10:47

Címkék: bajnokok ligája labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS