PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Gera-show, El Clásicók, angol és spanyol meccsdömping a Spíleren

Kommentátoraink már bekészítették a popcornt.

Két héttel ezelőtt újabb videósorozatot indítottunk Retró Spíler címmel, négy jól ismert főszereplővel: Matuz Krisztiánnal, Farkas Norberttel, Somos Ákossal és Márkus Ádámmal, akik minden vasárnap a következő héten esedékes, általuk kommentált mérkőzésekről osztanak meg érdekességeket, ha úgy tetszik, kedvet csinálnak az archív, ám emlékezetes párharcokhoz, ugyanis az elkövetkező időszakban – amíg persze nem látunk ismét élő sporteseményt – nagy izgalmakkal árasztjuk el a Spíler1 és Spíler2 csatornáját.

Mostani adásunkban a mindig napra kész kommentátoraink, a "spanyol sarokban" Matuz Krisz és Farkas Norbi - annak ellenére, hogy közel 32 napig nem igazán látja őket a családjuk - , az angolban pedig Márkus Ádám és Somos Ákos alig várják már, hogy kezdetét vegye a küzdelem.

˝A popcornt már bekészítettük˝ -fűzte hozzá Ádám az újrakezdést illetően.

Emellett azonban természetesen megmaradt műsorunk fő tematikájánál a kvartett - azaz a legendás meccseknél, melyeket csatornáinkon folyamatosan sugárzunk. A középpontban ezúttal az El Clásicók mellett, Gera Zoltán emlékezetes meccsei álltak, melyek hátteréről kommentátoraink is mondtak néhány szót.


2020. május 31. 11:34

Címkék: labdarúgás Premier League Spílerek


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS