PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Ha ez két-három hónappal ezelőtt van, az edző berohan a pályára és szétvágja rajtuk a padot˝

A 'Cinkisfűz'-művésznéven ismert kollégánk szerint érződik a kihagyás: Felkészülési mérkőzés "szaga" van a koronavírus-járvány miatt leállított, majd nemrégiben újraindított Bundesliga-meccseknek.

Nemrégiben útjára indult új beszélgetős műsorunk 'Itthon vagyunk' címmel, amelyben két állandó munkatársunk, a Premier League közvetítésekből már jól ismert Somos Ákos és a La Liga-meccsek immár – itthon – egyik arcának számító Bognár Domokos napi szinten villáminterjúkat készít egy-egy vendéggel.

Mostani adásunkban ismét a Premier League-közvetítések és a Britannia magazinok, szürke eminenciása, Vályi Bence Zoltán volt Doma vendége. Műsorvezetőnknek tetszettek a Bundesligában tapasztalt operatőri megoldások és az adásban tapasztalt szurkolói hangokat is üdvözítőnek találta. Segédszerkesztőnket ellenben kevésbé zavarta, hogy üresek a lelátók,  sokkal inkább a játék minősége és az elkerülhető gólok. 'Cinikusfűz' - művésznéven alkotó kollégánk emellett elmondta, hogy a koronavírus-járvány, ha nem is meghiúsította, de elnapolta távlati célját - miszerint elvégzi az angol edzőképzés első szintjét. 

A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést.


2020. május 30. 13:25

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS