PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Folytatódik a Premier League, még több élő mérkőzéssel a Spíler TV-n

Jó hírrel szolgálunk nézőinknek, de nem csak erről volt szó legutóbbi Britannia-adásunkban.

Az eddigi legfontosabb epizódjához ért ’virtuális’ Britannia-magazinunk, hiszen számos jó hírrel szolgálhatunk, ráadásul hamarosan talán a stúdiónkból jelentkezhetünk, a megszokott, régi formában. S, hogy miről esett szó mostani adásunkban?

Már a múlt héten jó híreket közöltek a szigetországból, ugyanis hivatalossá vált, hogy a csapatok elkezdhetik az edzéseket, a mostani hét elején pedig az is világosság vált, hogy mindez új fázisba lépett, és újra lehet testi kontaktus az edzéseken. További jó hír volt, hogy 2752 koronavírustesztet végeztek el a játékosokon, és mindössze 12 lett pozitív. Így nem is csoda, hogy csütörtökön megerősítette a liga: június 17-én folytatódhat a Premier League, feltéve persze, ha sikerül megfelelni minden egészségügyi-biztonsági előírásnak. Természetesen a mérkőzéseket zárt kapuk mögött játsszák.

A hírek szerint 17-én két korábban elmaradt találkozót pótolnak be, az Aston Villa és a Sheffield United, illetve a Manchester City és az Arsenal párharcát, a teljes fordulók pedig 19-én, pénteken veszik kezdetüket. Érdekesség, hogy legutóbb 1947-ben volt rá példa, hogy első osztályú mérkőzést bonyolítsanak le Angliában júniusban (Sheffield United–Stoke City).

Mostani adásunkban mindezek mellett szó esett a Liverpool kiváló helyzetéről a bajnoki címért folyó küzdelemben, a Manchester City lehetséges eltiltásáról, na meg arról, hogy a brit sajtó szerint a Tottenham lehet a legnagyobb nyertese a leállásnak, de az alsóházi csapatok helyzetét is megvizsgálták szakértőink. Tekintsd meg a teljes epizódot Baumstark Tibor, Szabó ’Peet’ és Hrutka János főszereplésével!


2020. május 29. 18:52

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS