PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Mourinho a tökéletes edző a labdarúgók számára˝
˝Mourinho a tökéletes edző a labdarúgók számára˝

A spanyol középpályást szép emlékek fűzik korábbi edzőjéhez.

José Mourinhónak fontos szerepe volt Cesc Fábregas karrierjében és a spanyol játékos szerint a portugál mester volt összes edzője közül az, aki a legjobban szót értett vele. Mourinho a Chelseanél edzette a középpályást, ő volt az, aki megvette 2014-ben a Barcelonától a labdarúgót.

˝Amikor Mourinho alatt játszottam, akkor voltam ott fejben leginkább a mérkőzéseken. Ő a tökéletes edző a labdarúgók számára, nagyon sokat foglalkozik a sport pszichológiai oldalával és remekül motivál. Mielőtt a Chelsea-hez szerződtem, felhívott engem és azt mondta: 'Két játékost akarok a nyáron leigazolni, az egyik Diego Costa, és ha te is csatlakozol hozzánk, akkor garantálom, hogy bajnokok leszünk'. Remek szisztémája van, ami a beleillő játékosokkal tökéletesen tud működni˝ - nyilatkozta Fábregas korábbi edzőjéről.

A Premier League küzdelmei úgy tűnik hamarosan folytatódnak, ahol már a Tottenham edzőjeként láthatod majd, hogyan motiválja játékosait a portugál mester, és meddig jut csapatával a bajnokságban.


2020. május 26. 10:40

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS