PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Kanté kihagyhatja a folytatást, de nem ő az egyetlen, aki megtagadta az edzéseket
Kanté kihagyhatja a folytatást, de nem ő az egyetlen, aki megtagadta az edzéseket

Sok labdarúgó félti saját és családja egészségét.

Angliában is újra lehetett kezdeni a közös edzéseket, igaz még csak kiscsoportokban. A Chelsea egyik sztárjátékosa, N'Golo Kanté azonban csak az első napon jelent meg a tréningen, azóta nem vesz részt rajtuk. A szerdai nap óta a francia játékos ismét otthonában kezdett el edzeni és így próbálja formában tartani magát.

A hírek szerint Kanté nem csak az edzéseket akarja kihagyni, de az idény folytatásában sem fog részt venni, ugyanis fél a vírus elkapásától. Frank Lampard, a gárda menedzsere mindenben támogatja játékosát, akivel így úgy tűnik nem lehet számolni a szezon folytatásában.

Nem a francia játékos az egyetlen, akinek aggályai vannak a Premier League újraindításával kapcsolatban. Hat pozitív tesztet produkáltak a klubokban az első ellenőrzési fázist követően és Troy Deeney megtagadta az edzéseket öt hónapos, légzési nehézségekkel küzdő kisgyermeke miatt. Danny Rose, a Newcastle-ben kölcsönben szereplő angol válogatott játékos is éles kritikákat fogalmazott meg.

"A kormány szerint folytatni kell a bajnokságot, a futball segít, hogy emelkedjen a nemzeti morál. Személy szerint le se sz…m a nemzeti morált. Az emberek életét veszélyezteti ez a vírus! A bajnokság folytatásáról nem is lehetne addig beszélni, amíg a számok nem csökkennek jelentős mértékben. Ez baromság!"- nyilatkozta Rose.

A Premier League visszatérése egyre közelebb van, de úgy tűnik sok játékos nem akarja kockáztatni saját és családja egészségét amiatt, hogy befejezzék az idényt, amíg nem oldódik meg a vírushelyzet.


2020. május 23. 15:20

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS