PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Edzésmegtagadás a PL-ben; A sportigazgatók fontossága; A hetes és a többiek

Pislákol a futballélet a csatornán túl. 

A kijárási korlátozás megszüntetése után, még mindig itthonról, de már két hete a tv-képernyők elől jelentkezik szokásos magazinműsorunk, a Britannia, amelyben ezúttal Baumstark Tibor a jól megszokott duóval - ha úgy tetszik az 'A-csapattal' - Galambos Dániellel és Fehér Csabával tárgyalta ki az angol futball legfontosabb történéseit.

Ezúttal is három témát boncolgattak szakértőink: Újrakezdték a kiscsoportos edzéseket, de hat pozitív tesztet produkáltak a PL-klubokban az első ellenőrzési fázist követően. Mindeközben Troy Deeney megtagadta az edzéseket öt hónapos, légzési nehézségekkel küzdő kisgyermeke miatt. Mit ér a futball nézők nélkül? Papírmasék és előre rögzített rigmusok – ez vár a labdarúgókra, a 12. játékos távollétében. Egészség vagy gazdasági érdekek? Még mindig a pénz az úr?

2018 nyara óta keres sportigazgatót a Manchester United, de ennek most vége szakadt. Így továbbra is a United az egyetlen top6-os klub a PL-ben, amelynél senki nem tölti be ezt a pozíciót. De mi is a feladata egy sportigazgatónak? A trió körbejárta a kérdéskört. Ahogyan tette ezt a harmadik témával is. Óriásit esett a hatékonyság, ami a szabadrúgások gólra váltását illeti. A PL legjobb tíz pontrúgója közül már csak egy aktív, de David Beckhamhez senki sem ér fel. Mi ennek az oka? Egykori válogatott játékosaink Rabóczki Balázs és Hrutka János segítettek a kérdés megválaszolásában. 

A videóra kattintva megtekintheted a teljes adást. 


2020. május 22. 18:53

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS