PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Koronavírus: Hat pozitív teszt a PL-ben
Koronavírus: Hat pozitív teszt a PL-ben

Három csapatnál, hat esetben kimutatták a fertőzést. 

A Premier League megerősítette, hogy az első fázisban három klub hat alkalmazottja pozitív tesztet produkált.  Összesen 748 tesztet végeztek a hétvégén egyelőre azonban nem világos, hogy ezek játékosok, a klubok edzői stábjában dolgozók vagy a kettő kombinációi.  

Aki pozitív tesztet adott, egy hétig önkéntes karanténba kell vonuljon, és nem léphet be a klub edzőterületére. 

A PL adatvédelmi okokból nem hozta nyilvánosságra a klubok és a személyek neveit sem. A tesztelés második szakaszát várhatóan a hét hátralévő részében kezdik meg.  

˝A Premier League megerősíti, hogy május 17-én vasárnap és május 18-án hétfőn 748 játékost és stábtagot tesztelt koronavírusra. Ezek közül három klubnál, hat minta lett pozitív. A játékosok és stábtagok, akik pozitív tesztet produkáltak, egy hét önkéntes karanténba kell, hogy vonuljanak. A Premier League ezt az összesített információt szolgáltatja a verseny integritásának és átláthatóságának érdekében.
A liga nem oszt meg konkrét részleteket a klubokról vagy az egyénekről, és az eredményeket minden tesztelési kör után így teszik közzé.
˝ - áll a liga keddi közleményében.

A Premier League csapatai mostantól a teszt eredményeinek közzététele után, a szabályok betartása mellett folytathatják az edzést kis csoportokban,


2020. május 19. 18:06

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS