PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Megkezdik a kis csoportos tréningeket a Premier League csapatai
Megkezdik a kis csoportos tréningeket a Premier League csapatai

A Premier League hétfő délután hivatalos közleményt adott ki: a klubok egyhangúan megszavazták, hogy a csapatok elkezdjék a kis csoportos edzéseket.

A hírek szerint ez lehet az első nagy lépés a Premier League folytatásához vezető úton. A kluboknak már május 19-től (kedd) lehetőségük nyílik kis csoportos edzéseket folytatni, a döntés előtt pedig a játékosokkal, a menedzserekkel, csapatorvosokkal, független szakértőkkel és a kormánnyal is egyeztetett a liga.

Az elővigyázatosságra ugyanakkor továbbra is nagy figyelmet fordít a vezetőség: a testi kontaktussal járó gyakorlatokat hanyagolni kell, szigorú egészségügyi protokollt vezetnek be, ráadásul az újraindulásig heti két alkalommal mintegy 40 főt – játékost, edzőt, stábtagot – vetnek alá koronavírustesztnek. A Premier League a tervek szerint akár már június 12-én folytatódhatna, ám az óvatosabb becslések június 19-ére vagy 26-ára teszik ezt az időpontot.


2020. május 19. 9:09

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS