PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Vita a Premier League csapatai között; Válaszút előtt a United

Még mindig sok a kérdőjel a liga folytatását illetően és a klubok jövőjét illetően is.

Egy hete már a korábban megszokott helyen a Spíler1-en is látható Britannia magaziunk, amelyről, ha lemaradtál, itt a spilertv.hu-n megtekintheted.

Ezen a héten Baumstark Tibor a Britannia 'B'-csapatával, azaz állandó szakértőinkkel, Szeli Mátyással és Szekeres Adriánnal beszélte ki a hét legfontosabb Premier League-et érintő témáit. 

A brit kormány hétfői döntése szerint, a profi sportok legkorábban június 1-től folytatódhatnak. Az biztosnak tűnik, ha zártkapuk mögött be is fejezik az szezont - ami a legvalószínűbb forgatókönyv - a csapatok jelentős összegtől (300-350 millió font) fognak elesni a TV-s bevételek miatt. Milyen jövőkép vár a PL csapataira?

Emellett fokozódik a helyzet, a héten a Watford is csatlakozott azon csapatokhoz, akik nem támogatják a semleges pályákon megrendezett mérkőzéseket. Hogyan lehetne lebonyolítani nyolc helyszínen a hátralévő mérkőzéseket? Valóban kisebb veszélynek lennének kitéve így a játékosok, mintha ha a saját pályájukon játszhatnának? Az eddigi forma alapján, kik jöhetnének jól ki belőle, és kik rosszabbul? Mekkora szerepe van a hazai pályának és a saját szurkolóknak a mai modern labdarúgásban? 

A BBC a múlt hét végén kioszotta a szezon legjobbjainak járó díjakat, de kik voltak a szezon eddigi legjobbjai szakértőink szerint?

Ezen kérdések mellett pedig alaposan kielemeztük a jelenleg Sheffieldben kölcsönben szereplő Manchester United-játékos, Dean Henderson teljesítményét. Milyen karrierút áll a fiatal angol kapus előtt? Valóban jobb, mint David de Gea? Kire tenné le a voksát az egykori válogatott hálóőr, állandó szakértőnk Rabóczki Balázs?

A videóra kattintva megtekintheted a Britannia legutóbbi adását.


2020. május 15. 19:25

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS