PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Óriási felháborodás Londonban – Súlyos következményekkel járt a hiba

Ez már csak a 'pont volt az i-re'. 

A hazai baki után idegenben javított a Chelsea együttese, nem is akármilyen ellenfél ellen. Frank Lampard legénysége ugyanis a városi rivális Tottenham otthonába látogatott a Premier League 18. fordulójában, ahhoz a csapathoz, amelyet ekkor már a Kékek korábbi sikeredzője (köztük Lampardé is), José Mourinho vezényelt. 

A rangadó azonban nem a szép megmozdulásokról maradt emlékezetes, igaz, Willian első gólja minden elismerést megérdemel, ám Paulo Gazzaniga szörnyű kijövetele, amely után büntetőhöz jutott a vendéggárda, valamint Szon Hungmin botrányos megmozdulása joggal keltett felháborodást. Előbbi játékos megúszta egy sárgalappal, utóbbit viszont zuhanyozni küldte Anthony Taylor játékvezető. A Chelsea végül 2–0-ra győzött.

A játékhét további párharcain nagy meglepetésre a Watford 2–0-ra felülmúlta a Manchester United csapatát, az Arsenal és az Everton döntetlent játszott, míg a Manchester City 3–1-gyel 'küldte karácsonyozni' a Leicester City alakulatát, merthogy ez volt az utolsó forduló a nagy ünnep előtt.

A videóra kattintva megtekintheted az összefoglalót.

Premier League 2019/20-as szezon:

1. forduló
2. forduló
3. forduló
4. forduló
5. forduló
6. forduló
7. forduló
8. forduló
9. forduló
10. forduló
11. forduló
12. forduló
13. forduló
14. forduló
15. forduló
16. forduló
17. forduló


2020. április 6. 12:07

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS