PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ennyi volt? – Távozhat a londoniak legnagyobb sztárja
Ennyi volt? – Távozhat a londoniak legnagyobb sztárja

Lehet izgulni a város északi részén.

Az angol sajtóban felröppent hírek szerint véget érhet Harry Kane és a Tottenham Hotspur frigye. A már 26 éves többszörös PL-gólkirály Kane ugyanis új kihívásra vágyik és mindenekelőtt trófeákat szeretne nyerni. Ez a londoniaknál nem jött össze, hiába termelte ipari mennyiségben a gólokat az elmúlt időszakban. A csapatkapitány 2004-ben került a Spurs akadémiájára, többszöri kölcsönadás után pedig 2009 óta szolgálja az első csapatot, trófeát azonban ezidáig még nem sikerült nyernie. Korábban a Real Madridot pedzegették, mint lehetséges desztináció, újabban azonban Ole Gunnar Solskjaer Manchester Unitedét tartják erre a legesélyesebbnek, a transzeferre állítólag Kane is nyitott lenne.

„Azt gondolom, ha a következő 12 hónapban nem nyer semmit, akkor el kell igazolnia” – nyilatkozta Alan Shearer, aki 260 góljával a PL valaha volt legeredményesebb játékosa (és, aki annak idején éppen a Manchester Unitednek mondott nemet a Newcastle United kedvéért).

Kane (136 találattal) kora ellenére akár komoly kihívója is lehet Shearernek, jelenleg azonban comhajlítóizom-sérüléséből lábadozik, így a most 49 éves legenda szerint sok összetevőnek kell paszolnia ahhoz, hogy átadja a rekordját a múltnak.

„Kérdés, hogy milyen lesz az erőnléte, hol játszik és ott milyen sikereket ér el. Ha egészséges és sokat tud futballozni, illetve marad a PL-ben, akkor egy napon összejöhet neki, de nem lesz könnyű” – tette hozzá Shearer.


2020. március 26. 14:17

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS