PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Váratlan események: Aggodalom lett úrrá a londoniak többségén

Erre nem sokan számítottak.

Ahogyan azt már a videósorozat korábbi részeiben ismertettük, a koronavírus-járvány okozta krízishelyzet miatt ugyan megállt az élet a sportvilágban is, mi azonban igyekszünk némi felüdüléssel szolgálni nézőink, olvasóink számára. Emiatt napról napra végigvesszük, mi is történt a Premier League most futó idényének eddigi részében, ezúttal pedig a negyedik forduló kerül terítékre. 

Meglepetésekből egyáltalán nem volt hiány az augusztus végi, szeptember eleji játékhéten. A sort a Manchester United némileg eredménytelen Southampton elleni fellépése nyitotta, a Vörös Ördögök ugyanis csak egy pontot tudtak szerezni a tíz emberrel játszó Szentek ellen. A másik manchesteri csapat, a Pep Guardiola irányította City azonban magabiztos sikert aratott hazai pályán a Brighton ellen. 

Mindent figyelembe véve igazán bosszúsak a londoniak lehettek, függetlenül attól, melyik csapatért szorítanak. Az Arsenal és a Tottenham rangadóján tudniillik 2–2-es végeredmény született, de a Chelsea sem bírt el a Sheffield Uniteddel (2–2). A gigászok drukkereit leszámítva viszont elégedettek lehettek a West Ham és a Crystal Palace szimpatizánsai, a két együttes egyaránt diadalmaskodott. A videóra kattintva megtekintheted a forduló összefoglalóját.

Premier League 2019/20-as szezon:

1. forduló
2. forduló
3. forduló


2020. március 23. 11:46

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS