PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

˝Borzalmas katasztrófát okozna, ha a vírus csak részben tűnne el˝

Éppen ezért kellő fegyelemmel, egy nekifutással kéne megoldani a problémát.

A pénteki döntések után eldőlt, hogy a Premier League is két hetes szünetre vonul a koronavírus-járvány miatt. A Britannia rendkívüli adásában, Baumstark Tiboréknak sikerült elérnie egy olyan embert, aki testközelből éli át az angliai eseményeket. Szabó Attila a Premier League-ben szereplő Crystal Palace akadémiájának adatelemzője elmondta, miben változik/változott meg a csapat élete, mi lesz az edzésekkel, az akadémiával és, hogy milyen a közhangulat a szigetországban. 

Hozzátette, van, aki örül, hogy otthon lehet, a sportban pedig nem igazán tapasztalja, hogy különösen pánikolnának a játékosok, akik sokkal inkább családtagjaik miatt aggódnak, ugyanakkor a felnőtt és utánpótláscsapatoknál is borzalmas katasztófát okozna, ha a vírus csak részben tűnne el, majd visszatérne, tehát kellő fegyelemmel, egy nekifutással kéne megoldani a problémát.

Dénes Ferenc sportközgazdász szerint mindenképpen új versenyrendszereken és válságmegoldásokon kell gondolkodni a következő szezontól, minekután vagy a klub, vagy a válogatott futball sérülni fog. 

A videóra kattintva megtekintheted a teljes interjút.


2020. március 15. 14:39

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS