PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Ilyen butaságot már rég láttunk védőtől

Sokba került a belga játékos hibája.

Eseménydús fordulót zártak a csapatok a Premier League-ben, akkor is, ha egy párharc még hátravan (Manchester City–West Ham). A két hétvégére szedett játékhéten kilenc összecsapást játszottak le, a legizgalmasabbak pedig bizonyára még élénken az emlékezetünkben vannak, hiszen a napokban lettek lebonyolítva. 

Hétfő este rendezték a forduló rangadóját, a Chelsea és a Manchester United találkozóját, amelynek ezúttal a bírói stáb volt a főszereplője. A vitatható ítéletekkel, elvett gólokkal tarkított mérkőzést a Vörös Ördögök nyerték 2–0-ra, még izgalmasabbá téve a bajnokság hátralevő részét. 

A legnagyobb egyéni hiba azonban mindenképpen az Aston Villa hátvédjének, Björn Engelsnek a nevéhez fűződik. A belga játékos a Tottenham elleni fellépésén, a 94. percben követte el a végzetes bakit, 2–2-es állásnál ugyanis gyakorlatilag gólpasszt adott Szon Hung Minnek, így a Sarkantyúsok egy helyett három ponttal távoztak a Villa Parkból.

A videóra kattintva megtekintheted a forduló összefoglalóját.


2020. február 18. 11:10

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS