PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Szenvedett, de kiizzadta a győzelmet a Liverpool és tovább menetel

Továbbra is veretlen Jürgen Klopp csapata a bajnokságban.

Hihetetlen magasságokban van a most futó szezonban a Liverpool. Baumstark Tibor a mérkőzés felvezetésénél nem is bírta sorolni az érdemeket, rekordokat. Csak, hogy egyet említsünk és a forduló szempontjából aktuális és érdekes volt: A legnagyobb különbséget a Vörösöknél regisztrálhattuk, már, ami az első és a második illetve az első és az utolsó közti differenciát jelenti: A szombati játéknapot megelőzően 22 ponttal vezette a bajnokságot a második Manchester City előtt, és 55 ponttal az utolsó Norwich City előtt erre korábban soha nem volt példa a Premier League-ben. Utóbbi már három ponttal több, merthogy a Mersey-partiak, ha nehezen is, de behúzták a Norwich elleni idegenbeli találkozót. 

Az első félidőt veszélyesebben kezdték a hazaiak, csak Alisson Becker lélek és fizikai jelenlétén múlt, hogy nem Farke csapata mehetett a szünetre előnyben. A második játékrszében egy fokozattal feljebb kapcsolt Jürgen Klopp csapata és ez már megfeküdte a Kanárik gyomrát. Előbb Mohamed Szalah, amjd Naby Keita próbálkozását fogta óriási bravúrral Tim Krul. A 78. percben aztán feltört az egyébként bátran játszó sereghajtó retesze, amikor Jordan Henderson remekbe szabott indítását Sadio Mané váltotta gólra. Győzelmének köszönhetően a Liverpool újabb hatalmas lépést tett a bajnoki cím felé, amit legkorábban március 7-én kaphat meg, ha addig nem ront.

A videóra kattintva megtekintheted a találkozó összefoglalóját.

Itt pedig a Premier League tabelláját.


2020. február 15. 20:47

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS