PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

˝A legjobb barátja és szomszédja volt a tűzoltóparancsnok és mégis porig égett az irodája˝

A nagy események mindig akkor történnek, amikor minden adott jel ellenére bekövetkezik a katasztrófa.

A Premier League kettévágott, huszonhatodik fordulójának második etapját a Wolverhampton és a Leicester City nyitja meg. A párosításhoz kommentátorunkat, Somos Ákost is szép emlékek kötik, aki egy fordulatos, végletekig kiélezett és gólzáporos összecsapást közvetíthetett tavaly, és bár csatornánk nemzetközi koordinátora, Barna Dorottya kevésbé segédkezett neki a kérdés megválaszolásában, merészen megtippelte a végeredményt. 

Ami a szombati kínálatot illeti: Ákostól már megszokhattuk, hogy mindig képes valami váratlant előhúzni a tarsolyából - nem volt ez másképp most sem, elmondta, milyen irodalmi mű jut az eszébe a párosítás kapcsán - kétségtelen erre lesz szüksége a kiesés ellen menekülő Norwich Citynek is, ha pontot akar szerezni a Liverpool ellen. És, hogy a hetet se zárjuk Premier League-találkozó nélkül - vasárnap késő délután jön az Arsenal newcastle-i vendégjátéka, ahol Mikel Arteta ismét megpróbálja a lassan elérhetetlennek tűnő vállalkozást és a három pont megszerzését (a bajnokságban január 1. óta nyeretlen) a Szarkák ellen, akik ezidáig igencsak jól teljesítenek az idényben a top6 csapatai ellen.

Somos Ákos minden részletes információt elárul a Spíler1-en élőben követhető három találkozóról.


2020. február 14. 14:55

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS