PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Óriási kérdést kapott – Köpni, nyelni nem tudott Guardiola

Nem finomkodott.

Pep Guardiola csapata, tetemes, 22 pontos hátrányt szedett össze 25 forduló alatt a Liverpoolal szemben. Szakértőink és gyakorlatilag mindenki szerint eldőlt a bajnoki cím sorsa. A spanyol menedzser legutóbb meg is kapta egy sajtótájékoztatón a kérdést: "Elfogadta-e, hogy már nincs esélye, hogy megvédjék a bajnoki címet?" Guardiola először csak értetlenül nézett, majd bólogatott, az újságíró azonban mindent elkövetett, hogy kiszedje a választ a sikeredzőből.

"Igen? Ki tudná mondani hangosan is? A bólogatást nem tudom idézni." - tette hozzá a publicista, de a City menedzsere sem jött túlságosan zavarba, nem kezdte el megmagyarázni a nyilvánvalót.

"Ja, értem. Most elég messze vagyunk, ők most megállíthatatlanok, rengeteg pontot szereztek. Mi pedig sokat vesztettünk, mint például ma, a Tottenham ellen, vagy akár az Anfielden. A legfőbb célunk most, hogy jövőre kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába." 

A legutóbbi Britanniában Baumstark Tiborék természetesen ezt sem hagyták szó nélkül, emellett pedig azt is megvizsgálták, milyen hatással volt a korai bajnoki cím egy-egy csapat Bajnokok Ligája szereplésére, jó ómen-e a Mersey-partiaknak, hogy akár már március 7-én bajnoki címet ünneplhetnek.

A videóra kattintva megtekintheted a beszélgetést.

Britannia most pénteken 19.30-tól a Spíler1 TV-n.


2020. február 12. 16:34

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS