PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Lampard ˝ellophatja˝ Guardiola elsőszámú kiszemeltjét
Lampard ˝ellophatja˝ Guardiola elsőszámú kiszemeltjét

Keresztül húzhatja a Manchester City számításait a Chelsea.

A londoniakkal közölték, hogy minimum 40 millió fontot kell fizetnie, ha megszeretné szerezni a Bournemouth védőjét, Nathan Akét. A holland védő szerződésében szereplő kivásárlási záradék továbbra is aktív, így egy elő és visszavásárlási joga van a játékosra, aki 2012 és 2017 között mindössze hét bajnokin kapott szerepet a Kékek színeiben, ugyanakkor a 2015-16-os (Reading és Watford) és a 2016-17-es szezont (Bournemouth) is kölcsönben töltötte mielőtt klubrekordot jelentő 20 millió fontért utóbbihoz igazolt volna.

A 24 éves játékos Eddie Howe csapatának abszolút alapembere, egyik legértékesebb tagja, nem véletlen, hogy korábban több nagy klubbal is szóba hozták, Pep Guardiola elsőszámú opciója is ő volt a City védelmének megerősítésére. A téli átigazolási ablakban végül mindkét együttes passzív volt, érdekesség, hogy a Premier League csapatai közül a fent említett három együttes harmadmagával senkit sem szerződtett.

A Premier League tabelláját itt találod.

ake.jpg


2020. február 12. 11:18

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS