PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Nagyot potyázott az angol kapus, de a társak kihúzták a csávából

A krízishelyzetben is higgadtak tudtak maradni a liverpooliak. 

A némileg felforgatott menetrend ellenére sem volt eseménytelen idáig a Premier League huszonhatodik fordulója, pedig a mögöttünk álló hétvégére betervezett négy párharcból egy el is maradt – a címvédő Manchester City később játssza le összecsapását a West Ham United együttesével. 

A forduló nyitómérkőzését az Everton és a Crystal Palace csapata játszotta, és ez bizonyult a legemlékezetesebbnek. A hazaiak ugyanis Bernard révén már az első félidőben vezetést szereztek, ám a második játékrész elején Christian Benteke egy kapushibának köszönhetően egyenlíteni tudott. Jordan Pickford hatalmasat bakizott, a laposan érkező labda átcsúszott a kezei között és a hálóban kötött ki. Ám a társak az angol válogatott kapus segítségére siettek, és a lefújásig berámoltak még két találatot, így – kis túlzással – „megmentették társuk életét", hiszen ha emiatt veszített volna pontot a gárda, a szurkolók bizonyára nem bocsátották volna meg egyhamar neki a hibát. 

A videóra kattintva megtekintheted a hétvége teljes összefoglalóját, benne a két másik szoros találkozóval. 


2020. február 10. 10:09

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS