PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   KOMMENTÁLJ!   I   Spíler Extra

Újabb negatív rekordot állíthat be a Manchester United; szép csendben alkot újra „nagyot" Mourinho

Vajon mikor vetnek véget a vezetők a „szenvedésnek"?

Kissé szokatlan módon, a Premier League huszonhatodik fordulóját két hétvégén játsszák le a csapatok, ám a kettészedett program jócskán tartogat izgalmakat. A videóra kattintva megtekintheted, mi minden vár ránk!

Everton–Crystal Palace, szombat, 13.30

Az Everton együttese a Crystal Palace ellen vívott elmúlt tíz találkozóján egyaránt nem kapott ki (négy győzelem, hat döntetlen), ráadásul a legutóbbi három alkalommal még gólt sem kapott. 

Manchester City–West Ham United, vasárnap, 17.30

A Manchester City trénere, Pep Guardiola mind a nyolc eddigi találkozóját megnyerte a West Ham United gárdája ellen (minden sorozatot figyelembe véve). Egyetlen másik csapat ellen sem büszkélkedhet jobb mérleggel a spanyol szakember.

Norwich City–Liverpool, február 15., 17.45, Spíler1 TV, ÉLŐ

A Norwich City együttese mindössze kétszer tudta legyőzni a Liverpool csapatát a Premier League történetében, míg a Vörösök tizenkétszer diadalmaskodtak a Kanárik ellen. Ráadásul hét alkalommal is négy vagy annál több gólt tudtak rúgni a ellenük.

Chelsea–Manchester United, február 17., 21.00

Amennyiben a hússzoros angol bajnok Manchester United csapata nem szerez gólt a Chelsea ellen, negatív rekordot állít be. Olyan ugyanis még soha nem fordult elő a klub történetében, hogy a gárda egymást követő négy bajnoki mérkőzésen se találjon kapuba. 

Aston Villa–Tottenham, február 16., 15.00

Amióta José Mourinho átvette az irányítást a Tottenhamnél, csak a Manchester City és a Liverpool szerzett több pontot a bajnokságban, mint az általa vezényelt Sarkantyúsok.

A Premier League 26. fordulójának további mérkőzései: Brighton–Watford, szombat, 18.00, Spíler1 TV, ÉLŐ; Sheffield United–Bournemouth, vasárnap, 14.30, Spíler1 TV, ÉLŐ; Wolverhampton–Leicester City, febuár 14., 20.30, Spíler1 TV, ÉLŐ; Southampton–Burnley, február 15., 13.30; Arsenal–Newcastle, február 16., 16.45, Spíler1 TV, ÉLŐ.


2020. február 7. 9:07

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS