PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Megvan a megegyezés: Régóta várt játékossal erősíthet a United
Megvan a megegyezés: Régóta várt játékossal erősíthet a United

Egy lépés választja el a középpályást és az angol rekordbajnokot egymástól. 

Teljesülhet a Mancheter United szurkolók nagy vágya. A Sporting és játékosa, Bruno Fernandes ugyanis a Sky Sports értesülései szerint mindenben megegyezett a Vörös Ördögökkel. Amennyiben az üzlet létrejön, hosszas egyezkedések végére kerül pont, miután a portugálok többször is visszautasították az angolok aktuális ajánlatát. A lisszaboniak már csak a fontos papírok megérkezését várják, és Fernandes az Old Traffordra költözhet.

A United végül 68 millió fontot fizet a Sportingnak a portugál középpályásért, aki  szerdán az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton is áteshet Manchesterben. Ez a folyamat akár csütörtökig is húzódhat, attól függően, hogy milyen gyorsan tudják elrendezni a papírmunkát.

Egybehangzó angol sajtóhírek szerint a Barcelona rálicitált a Unitedre, ugyanakkor a vételár jelentős részét nem fizetnék ki a nyárig a portugáloknak, és bár 2025-ig szóló szerződést kötnének a kiválósággal, a következő szezonra kölcsönadnák a Valenciának.

A Manchester United hétvégén a a Wolverhampton csapatát fogadják, a találkozót kizárólag a Spíler1 TV-n követheted élőben.


2020. január 29. 10:42

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS