PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   MOTORSPORT   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   Spíler Extra

Rooneyék nem találták az ellenszert, jöhet az újabb újrajátszás
Rooneyék nem találták az ellenszert, jöhet az újabb újrajátszás

Nem született döntés a nyitónapon.

Az FA-kupa negyedik körét a Northampton Town és a Derby County összecsapása nyitotta meg, amelytől vélhetően mindenki többet várt. A másodosztályú Derby az előző körben az élvonalban szereplő Crystal Palace-t győzte le vendégként, míg a negyedik vonalban futballozó Northampton az egy osztállyal magasabban lévő Burtont búcsúztatta 4–2-vel. 

A mérkőzést némi meglepetésre a gyengébbnek tartott hazaiak kezdték jobban, akik két nagyobb helyzetig is eljutottak az első félidőben – többek között egy kapufáig –, szemben az ellenfél gárdájával, amely még csak kaput sem talált az első negyvenöt percben. 

A második játékrészben aztán valamelyest fordult a kocka, és rákapcsoltak a Wayne Rooneyval rohamozó vendégek, ám gólt szerezniük nem sikerült. Ugyanakkor a magabiztos, 64 százalékos labdabirtoklás és a több kapura lövés jelezte, hogy van miért izgulnia a „kiscsapatnak", hiszen a Derby játékosai nem igazán szerettek volna még egy felvonást ebből a párosításból. Pedig így lett, ugyanis az idő szépen lassan lepergett, nagy helyzet pedig nem alakult ki. A Derby így hazai pályán biztosíthatja be a továbbjutást, míg a Northampton még egy lehetőséget kap, hogy ismét meglepetést okozzon.

A pénteki játéknap mérkőzéseinek végeredménye:

Northampton Town–Derby County 0–0

Queens Park Rangers–Sheffield Wednesday 1–2  (Nahki Wells, 92. perc illetve Morgan Fox, 43. perc; Sam Winnall, 91. perc)


2020. január 24. 22:28

Címkék: fakupa labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS