PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

˝Ennél szebb gólpassz nincs is˝

A Chelsea látta kárát a Manchester City hétvégi, nagyszerű játékának.

A sűrű mezőny miatt pillanatok, illetve pár forduló leforgása alatt változnak az erőviszonyok a Premier League-ben. Akár három-négy sorozatos győzelemmel a top4 környékére lehet kerülni, ám ugyanez igaz fordítva is, három-négy vereséggel az alsóházba. Így járt az Arsenal, Chelsea, vagy épp a Manchester City is. 

Pep Guardiola együttese volt 13. is a tabellán, mára azonban, ha az elmaradt meccsét bepótolja és győzni tud, mindössze egy pont lehet a lemaradása az éllovas Liverpool-United duótól, sőt előbbit meg is előzheti, miután velük szemben két meccsel van elmaradva a City. Ebben nagy szerepe van Ilkay Gündogannak, akire bár Kevin dce Bruyne és a többi nagy sztár miatt kevés figyelem irányul, sorozatos sérülései ellenére is fontos része a manchesteriek gépezetének. 

A Made in Englandban róla, illetve csapattársairól, Raheem Sterlingről és Kevin de Brunyéről is szót ejtettek szakértőnik. Előbbi idén közel sem olyan ütemben szállítja a gólokat, mint azt megszokhattuk tőle, ugyanakkor hétvégén a Chelsea ellen is közel állt a gólszerzéshez, De Bruynének adott remek ˝gólpasszt˝.

Videónkra kattintva többek közt ezt a jelentet is megnézheted.


2021. január 6. 12:02

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2021 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS