PREMIER LEAGUE   I   LA LIGA   I   Bajnokok Ligája   I   SEHA Liga   I   Spílerek   I   MŰSORÚJSÁG   I   NÉZD VISSZA!   I   Spíler Extra

Tíz másodperc alatt négy lövés – Állta a sarat a válogatott kapus

Óriási helyzeteket puskázott el a West Brom együttese a Burnley ellen, a főszereplő ezúttal az angol válogatott hálóőr, Nick Pope volt.

Kevés gólt, ám annál több izgalmat hozott a Premier League ötödik fordulójának hétfői játéknapja, amely a West Brom és a Burnley összecsapásával indult. A találkozó ugyan 0–0-s döntetlennel zárult, de a helyzetek bőven megvoltak mindkét oldalon. Míg a vendégekkel a felsőléc babrált ki, addig a hazaiakkal az angol válogatott kapusa, Nick Pope. A 28 éves játékos egyik legemlékezetesebb megmozdulása az volt, amikor a kapujára törő Albion tíz másodperc alatt négyszer is veszélyeztetni tudott. Szinte csodának tekinthető, hogy végül nem lett gól az akcióból. A feleknek így meg kellett elégedniük az egy ponttal.

Hasonló mederben folyt a Leeds és a Wolverhampton párharca is, döntés csak a 70. percben született. Ugyan a hazaiak veszélyeztettek többször, birtokolták többet a labdát, a vendégek jutottak el találatig. Az 53. percben még csak lesgólt sikerült szerezniük, a hajrához közeledve aztán – a szerencsének is köszönhetően – Raúl Jiménez megtalálta az utat a hálóba. A Wolves így begyűjtötte a három pontot, s fellépett a hatodik helyre a tabellán.


2020. október 20. 10:27

Címkék: labdarúgás Premier League


Kapcsolódó anyagok

© 2020 TV2 Zrt.
Impresszum | Adatkezelési szabályzat | Felhasználói szabályzat | Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS